MAL PÅ KERAMIK

Velkommen til et vores kreative café, hvor kunst møder hygge!

Hos os kan du udfolde din indre kunstner ved at male på keramik i en afslappet og inspirerende atmosfære. Vores café byder alle velkommen, uanset alder eller erfaring.

Med et bredt udvalg af keramik – er der rig mulighed for at finde lige det, du har lyst til at male på. Tag et kreativt afbræk fra hverdagen, og dyk ned i en verden af farver og former hos os.

Pris fra 149 kr.

Bordet er jeres i 2 timer.


BOOK BORD

1

Vælg den keramik, du vil male på.

 

2

Vælg maling, pensler og redskaber. 

 

3

Find dig en god plads, bestil drikkevarer fra vores café og fordyb dig i dit projekt. 

 

4

Nu kan du give din kreativitet frit spil. Hvis du mangler inspiration, kan du finde eksempler i caféen eller på vores Instagram-profil. 

5

Når du er færdig med at male, afleverer du din keramik til os, og vi glaserer og brænder den for dig.

 

6

Når du er færdig, lægger du de brugte pensler og maling tilbage på deres pladser.

108A7049

FAQ

Ja, vi har masser af forskellige slags keramik, så der skulle være noget for alle. Og så sørger vi for at få nogle særlige ting hjem, når der er helligdage eller særlige lejligheder.

Alle er velkomne til at male, men for at sikre den bedste oplevelse anbefaler vi, at børn under 4 år males sammen med en voksen. Derudover tilbyder vi også figurer, som kan males på.

Vores maling er vandbaseret og helt uden giftstoffer. Den kommer let af tøjet og er ikke farlig at få på huden.

Nej, det er her, vi tager over.

Når du har færdiggjort dit kunstværk, og det har tørret i 24 timer, glaserer vi det for at give det en smuk, skinnende finish. Dette gør også at dit keramik kan tåle varme drikke og at det kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Derefter brænder vi keramikken ved 1000 grader i 24 timer.

Dit keramik vil være klar til afhentning 2-3 dage efter glasering og brænding under normale omstændigheder. I travle perioder kan processen tage længere tid, men dette vil vi aftale, før du starter. Hvis du er på ferie, anbefaler vi, at du maler tidligt på ugen for at sikre, at dit keramik er klar inden din afrejse. 

Det kan du godt.

Det er en god idé at reservere et bord, hvis I er mere end 4 personer. Er I færre, skal I bare komme – vi skal nok finde en plads til jer :-)

Hvis du ønsker at booke i forvejen, kan du sende en mail til os på kontakt@henneomhjornet.dk eller sende os en besked på Messenger.

Skulle du ønske at booke til samme dag, vil det være bedst at ringe til os, da vi ikke altid er ved skærmen. Vores telefonnummer er 50693949.

Vores udvalg af keramik starter i pris fra 149 kr. og dette dækker over maling, glasering og brænding.

Der må ikke medbringes egne mad- og drikkevarer.

I cafeen tilbyder vi et lækkert udvalg af både varme og kolde drikke, kager, is samt enkelte frokostretter.

Når I har booket et bord hos os, er bordet som udgangspunkt jeres i 2 timer - alt efter om I skal spise før eller efter jeres kreative projekt.

Ja, det kan du sagtens.

Du kan booke et arrangement ved at ringe til os på 50693949 eller ved at sende os en e-mail på: kontakt@henneomhjornet.dk

Afhængigt af jeres gruppes størrelse kan vi tilbyde jer vores anneks eller muligheden for at have hele caféen for jer selv.