LAV DIT EGET SMYKKE

Hos os kan du designer dit helt eget unikke smykke til dig selv, eller en du holder af.

Vi tilbyder et stort udvalg af perler i alle regnbuens farver, hvor du kan skabe dine egne unikke smykker. Du har mulighed for at tilvælge ægte ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng mod en ekstra betaling. 

Alle smykkedele er lavet af 925 sterlingsølv eller 24k forgyldt 925 sterlingsølv. Alt er nikkelfri. 

Vi har masser af inspirationssmykker i caféen & på vores instagram profil.

Bordet er jeres i 2 timer.


BOOK BORD
Smykke Grafik - 1

Sammensæt dine egne unikke øreringe ved at vælge fra vores udvalg af de smukkeste perler. Priser starter ved 169 kr. per sæt.

Smykke Grafik - 2

Design dit eget armbånd eller ankelkæde. Vælg mellem over 100 forskellige perler. Ankelkæde fra 159 kr. og armbånd fra 149 kr. 

Smykke Grafik -3

Du designer din egen unikke halskæde ved hjælp af vores forskellige perler fra perlehylden. Slip fantasien løs. Priser starter ved 199 kr.

1

Du vælger hvilket smykke du ønsker at lave. 
Armbånd, øreringe, ankelkæde eller halskæde.

2

Du har fået udleveret dit basis smykkekit på en bakke, og nu kan du frit vælge perler i alle farvenuancer.

3

Du kan tilkøbe ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng. Vælg de perler, du synes er flotte, og tag dem med på din bakke. Hvis du ikke bruger dem alle, kan du lægge dem tilbage eller bytte dem til andre.

4

Nu kan du give din kreativitet frit spil. Hvis du mangler inspiration, kan du finde eksempler i caféen eller på vores Instagram-profil. 

5

Når du er færdig, lukker vi dit smykke

Herefter afregner du for dit smykke og de ekstra perler, du har brugt.

6

Du aflevere bakken og sortere de perler, du ikke har brugt, og lægger dem tilbage i de rigtige æsker på hylden.

108A6796

Vores priser starter fra 149 kr.

Det er helt op til dig, hvilket smykke du vil designe. Du vil få udleveret en bakke med alt, hvad du skal bruge, og så er det ellers op til dig at vælge de perler, du bedst kan lide.

Derudover tilbyder vi muligheden for at tilkøbe ægte ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng. Du er selvfølgelig velkommen til at designe et sæt med flere smykker.

Bordet er som udgangspunkt jeres i 2 timer.

Vi tilbyder et udvalg af både varme og kolde drikke fra 30 kr. Her kan du nyde sodavand, lemonade, friskpresset juice, varm kakao og et bredt udvalg af forskellige kaffetyper.

Derudover kan du forkæle dig selv med vores udvalg af lækkerier, herunder kage, is fra Nygårds Ismejeri, belgiske vafler og andre søde fristelser.

Hver dag sørger vi også for, at der er noget til at tilfredsstille den lille sult.

Når I har booket et bord hos os, er bordet som udgangspunkt jeres i 2 timer - alt efter om I skal spise før eller efter jeres kreative projekt.

Nej, bestemt ikke.

Du er mere end velkommen til at slå dig ned, nyde en kop kaffe, spille et spil eller bare slappe af og nyde en stille stund.

Der må ikke medbringes egne mad- og drikkevarer.

I cafeen tilbyder vi et lækkert udvalg af både varme og kolde drikke, kager, is samt enkelte frokostretter.

At lave smykker her hos os er for alle – uanset om du er nybegynder eller har erfaring med at designe dine egne smykker.

Børn i alle aldre er også velkomne. Er det mindre små børn, har vi et særligt tilbud til dem.

Der er altid nogle i caféen der kan hjælpe jer i gang, hvis det er første gang I skal lave smykker.

Det kan du godt.

Det er en god idé at reservere et bord, hvis I er mere end 4 personer. Er I færre, skal I bare komme – vi skal nok finde en plads til jer :-)

Hvis du ønsker at booke i forvejen, kan du sende en mail til os på kontakt@henneomhjornet.dk eller sende os en besked på Messenger.

Skulle du ønske at booke til samme dag, vil det være bedst at ringe til os, da vi ikke altid er ved skærmen. Vores telefonnummer er 50693949.

Ja, det kan du sagtens.

Du kan booke et arrangement ved at ringe til os på 50693949 eller ved at sende os en e-mail på: kontakt@henneomhjornet.dk

Afhængigt af jeres gruppes størrelse kan vi tilbyde jer vores anneks eller muligheden for at have hele caféen for jer selv.